Moćan i izdržljiv: MikroTikov 4G ruter sa GPS podrškom

LtAP 4G LTE ruter

Novi LtAP je kompaktna 4G (LTE) bežična pristupna tačka otporna na vremenske uslove i savršena za užurbano okruženje ili umrežavanje na otvorenom. Osim odlične otpornosti, ono što ga odlikuje je ugrađeni modem koji podržava 4G (LTE), te nema potrebe za dodatnim uređajima.

Ovaj ruter ima moćnu bežičnu snagu (2.4 GHz 802.11b/g/n) koja obezbeđuje siguran pristup LTE mreži s vašeg telefona ili nekog drugog uređaja, uz brzinu preuzimanja podataka (download) do 150 Mbps! Takođe, uz njega je moguće koristiti i Gigabit Ethernet LAN port (ulaz) za žično povezivanje jer ima nekoliko opcija napajanja: DC džek, PoE-in i automotiv.

Robusna i izuzetno izdržljiva kutija s posebnim kompletom za montažu na zid vrlo je korisna za skoro svake uslove: od javnog prevoza, kamiona, do surovih zimskih i olujnih uslova. LtAP može da podnese bilo koju temperaturu od -40°C do +70°C.

Budući da u sebi ima GPS podršku, može biti i dobro rešenje za praćenje vozila u realnom vremenu, za šta je obezbeđena i posebna aplikacija u RouterOS-u.

LtAP ima tri Mini SIM ulaza za jednostavno korišćenje u romingu.

Uz ovaj moćni uređaj dolazi miniPCIe slot, koji nudi još opcija; na primer, možete da instalirate još jedan LTE modem ili interfejs od 5 GHz. U tom miniPCIe slotu ima već LTE modem.

LtAP ima RS232 serijski port i USB ulaz.

U ponudi se mogu naći tri modela:

  • LtAP LTE kit (RBLtAP-2HnDΡ-LTE) sa R11e-LTE modemom za međunarodne standarde 1, 2, 3, 7, 8, 20, 38 i 40;
  • LtAP 4G kit (RBLtAP-2HnDΡ-4G) sa R11e-4G modemom za međunarodne i SAD standarde 3, 7, 20, 31, 41n, 42 i 43;
  • LtAP (RBLtAP-2HnD) bez LTE kartice.

U globalu — MikroTikov 4G ruter sa GPS podrškom je više od obične pristupne tačke. On je sve ono što vam treba, bez obzira na to gde vam treba.