O Predavaču

Igor Stojković je sertifikovani Mikrotik trener koji je iskustvo stekao u više kompanija koje se bave pružanjem usluga Interneta koristeći upravo MikroTIK opremu.
Osnovao je Ewireless ISP (www.ewireless.rs) 2005-te godine, a kompletan CORE mreže je zasnovan na Mikrotiku. Firma posluje uspešno već 13 godina.
Od 2009 godine postaje menadžer tehničke podrške firme Media Works u domenu wireless mreža koje su zasnovane na Mikrotik opremi.
Nakon integracije Media Works-a i više vodećih ISP-ova u Srbiji u Orion Telekom, bavi se razvojem bežičnih mreža, a od 2015te godine dolazi na mesto zamenika tehničkog direktora.
Kao zamenik direktora tehnike u kompaniji Orion telekom koja predstavlja najveću kompaniju koja pruža uslugu Interneta putem WiFi tehnologije u Srbiji susretao se sa svim izazovima koje je uspešno rešavao uz pomoć MikroTIK opreme.
Igor je od 2014te sertifikovani MiktoTIK trener i od tada je obučio značajan broj inženjera koji su imali želju da se upoznaju sa rešenjima ovog renomiranog prozvođača mrežnog hardvera
Više o Igorovim sertifikatima možete proveriti na sajtu MikroTIK-a.