MTCNA trening u junu

MTCNA trening

MTCNA MikroTik trening organizujemo od 24. do 26. juna.

Sertifikat MikroTik Certified Network Associate (MTCNA) je prva IT sertifikacija iz MikroTik portfolia. Na ovom treningu polaznike učimo osnovama RouterOS-a, kao i nekim naprednim opcijama uključujući i veliki broj praktičnih primera koji će vam pomoći da savladate trening u što kraćem vremenu.

Do kraja ovog treninga bićete upoznati sa RouterOS softverom i RouterBOARD proizvodima. Takođe, bićete u mogućnosti da povežete klijente na internet koristeći RouterOS proizvode. Bićete u stanju da konfigurišete, održavate, radite osnovne provere na MikroTik ruteru kao i da pružate osnovne servise za klijente.

Trening je namenjen: Mrežnim inženjerima i tehničkim licima koji žele da pružaju i podržavaju:

  • kompanijske mreže;
  • klijentske CPE-ove (WISPs i ISPs).

Potrebna predznanja

Učesnici treninga moraju da imaju osnovno razumevanje TCP/IP i umrežavanja.

Cena treninga – 259 EUR + PDV 

Za firme s više polaznika obezbeđujemo dodatni POPUST.

U cenu je uračunat kurs, sertifikacioni ispit, osveženje i ručak za svaki dan treninga.

Trening organizujemo u malim grupama. Broj mesta je ograničen!

Igor Stojković je sertifikovani Mikrotik trener koji je iskustvo stekao u više kompanija koje se bave pružanjem usluga Interneta koristeći upravo MikroTIK opremu. Osnovao je Ewireless ISP (www.ewireless.rs) 2005-te godine, a kompletan CORE mreže je zasnovan na Mikrotiku. Firma posluje uspešno već 13 godina. Od 2009 godine postaje menadžer tehničke podrške firme Media Works u...    Događaj Detaljnije