MTCNA trening u oktobru

MTCNA MikroTik trening organizujemo od 28. do 30. oktobra

Sertifikat MikroTik Certified Network Associate (MTCNA) je prva IT sertifikacija iz MikroTik portfolia. Na ovom treningu polaznike učimo osnovama RouterOS-a, kao i nekim naprednim opcijama uključujući i veliki broj praktičnih primera koji će vam pomoći da savladate trening u što kraćem vremenu.

Do kraja ovog treninga bićete upoznati sa RouterOS softverom i RouterBOARD proizvodima. Takođe, bićete u mogućnosti da povežete klijente na internet koristeći RouterOS proizvode. Bićete u stanju da konfigurišete, održavate, radite osnovne provere na MikroTik ruteru kao i da pružate osnovne servise za klijente.

Trening je namenjen: Mrežnim inženjerima i tehničkim licima koji žele da pružaju i podržavaju:

  • kompanijske mreže;
  • klijentske CPE-ove (WISPs i ISPs).

Potrebna predznanja

Učesnici treninga moraju da imaju osnovno razumevanje TCP/IP i umrežavanja.

Cena treninga – 259 EUR + PDV 

Za firme s više polaznika obezbeđujemo dodatni POPUST.

U cenu je uračunat kurs, sertifikacioni ispit, osveženje i ručak za svaki dan treninga.

Trening organizujemo u malim grupama. Broj mesta je ograničen!

Igor Stojković je sertifikovani Mikrotik trener koji je iskustvo stekao u više kompanija koje se bave pružanjem usluga Interneta koristeći upravo MikroTIK opremu. Osnovao je Ewireless ISP (www.ewireless.rs) 2005-te godine, a kompletan CORE mreže je zasnovan na Mikrotiku. Firma posluje uspešno već 13 godina. Od 2009 godine postaje menadžer tehničke podrške firme Media Works u...    Događaj Detaljnije