MTCTCE trening u maju

Dvodnevni MTCTCE MikroTik trening organizujemo 31. maja i 1. juna.

MiktoTik Certified Traffic Control Engineer (MTCTCE) je napredna IT sertifikacija koja vam pruža znanja za upravljanje i kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama putem MikroTik Router OS operativnog sistema.

Nakon završetka, polaznici stiču znanja pomoću kojih će biti u mogućnosti da planiraju, implementiraju i uređuju konfiguracije za kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama putem MikroTik Router OS operativnog sistema.

Kurs je namenjen mrežnim tehničarima i inženjerima, računarskim inženjerima i stručnjacima, WISP i mrežnim administratorima, koji žele da razvijaju i podržavaju statičke i/ili dinamičke rutirane mreže.

Rezultat treninga

Do kraja ovog treninga bićete u mogućnosti da planirate, implementirate i uređujete konfiguracije za kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama.

Potrebna predznanja: MTCNA sertifikat

Cena treninga je 359 EUR + PDV.

U cenu je uračunat kurs, sertifikacioni ispit, osvezenje i ručak za svaki dan treninga.

Igor Stojković je sertifikovani Mikrotik trener koji je iskustvo stekao u više kompanija koje se bave pružanjem usluga Interneta koristeći upravo MikroTIK opremu. Osnovao je Ewireless ISP (www.ewireless.rs) 2005-te godine, a kompletan CORE mreže je zasnovan na Mikrotiku. Firma posluje uspešno već 13 godina. Od 2009 godine postaje menadžer tehničke podrške firme Media Works u...    Događaj Detaljnije