LTE opreme sa R11e-4G karticom

LTE R11e 4G

U poređenju sa LTE modelima, 4G modeli kompanije „MikroTik“ podržavaju nešto drugačiji set za zemlje gde se više koriste. Kada se opredeljujete za 4G ili LTE varijantu modela, trebalo bi da saznate od svog mobilnog operatera koji su setovi najbolji za vašu zemlju.

wAP 4G oprema

Ovo je mala bežična pristupna tačka od 2.4 GHz 802.11b/g/n sa 4G/LTE modemom i 10/100 Mbps Ethernet portom. Ima nekoliko opcija napajanja: 9-30 V PoE-in putem Ethernet ulaza, DC džek i Automotive konektor, veoma zgodan za korišćenje u automobilu, autobusu ili vozu.

Opširnije >>

LtAP mini 4G oprema

Ona ima iste performanse kao i prethodna: 2.4 GHz 802.11b/g/n sa 4G/LTE modemom i 10/100 Mbps Ethernet portom. Dva SIM slota omogućavaju razmenu između mobilnih provajdera. Jedinica ima ugrađen GPS, što ga čini savršenim uređajem za upotrebu u automobilima, autobusima ili vozovima.

Opširnije >>

SXT 4G oprema

SXT 4G/LTE 10,5 dBi 60 stepeni CPE sa dva SIM slota za razmenu između mobilnih provajdera. Uređaj je opremljen sa dva Ethernet porta (drugi port ima PoE-out funkcionalnost), tako da ga možete koristiti za napajanje drugog uređaja.

Opširnije >>

LHG 4G kit

Ovaj uređaj — LHG 4G/LTE High gain 21 dBi CPE — je namenjen za korišćenje na udaljenim područjima unutar iste mreže. Možete ga montirati na otvorenom, i to na nekom stubu, jarbolu ili bilo kojoj dovoljno visokoj strukturi, i povezati se čak i tamo gde mobilni telefoni ne mogu.

Opširnije >>

Izvor: MikroTik.com