MikroTik treninzi do avgusta

MikroTik treninzi

Pohađajte MTCNA, MTCRE, MTCTCE, MTCSE i MTCWE treninge kod nas i obezbedite sebi sertifikate koji su priznati u celom svetu.

Od aprila do jula organizujemo osnovne i napredne obuke iz MikroTik portfolia. Već od ovog meseca možete da se prijavite na trodnevni MTCNA trening koji traje od 22. do 24, te na napredni MTCRE kurs 25. i 26. aprila. MTCNA trening redovno organizujemo i u maju, junu i julu, budući da je reč o osnovnoj sertifikaciji koja je uslov za pohađanje viših nivoa.

Novina u našoj ponudi su ostali napredni treninzi iz MikroTik portfolia: MTCTCE organizujemo u maju, MTCSE u junu, a MTCWE u julu. Tačne datume i vreme održavanja ovih treninga objavićemo blagovremeno na našem sajtu i zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Više o našim treninzima saznajte u nastavku:

MTCNA

MikroTik Certified Network Associate je prva IT sertifikacija iz MikroTik portfolia. Na ovom treningu ćemo vas naučiti osnovama RouterOS-a, kao i nekim naprednim opcijama, uključujući i veliki broj praktičnih primera koji će vam pomoći da savladate trening u što kraćem vremenu.

Do kraja ovog treninga bićete upoznati sa RouterOS softverom i RouterBOARD proizvodima. Takođe, bićete u mogućnosti da povežete klijente na internet koristeći RouterOS proizvode. Bićete u stanju da konfigurišete, održavate, radite osnovne provere na MikroTik ruteru, kao i da pružate osnovne servise za klijente.

MTCNA trening u aprilu

MTCRE

MikroTik Certified Routing Engineer je napredna IT sertifikacija. Ovaj trening je namenjen mrežnim inženjerima i tehničkim licima koji žele da razvijaju i podržavaju statičke i/ili dinamičke rutirane mreže, i koji poseduju MTCNA sertifikat. Do kraja ovog treninga bićete u mogućnosti da planirate, implementirate i debagujete RouterOS mrežnu konfiguraciju.

MTCRE trening u aprilu

MTCTCE

Trening MiktoTik Certified Traffic Control Engineer vam pruža znanja za upravljanje i kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama putem MikroTik Router OS operativnog sistema. Nakon završetka, polaznici stiču znanja pomoću kojih će biti u mogućnosti da planiraju, implementiraju i uređuju konfiguracije za kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama putem MikroTik Router OS operativnog sistema.

MTCSE

Obuka za MikroTik Certified Security Engineer je sertifikacioni program na višem nivou, namenjen stručnjacima u oblasti bezbednosti. Kurs je namenjen mrežnim inženjerima i tehničarima koji žele da razvijaju i održavaju MikroTik mreže bezbednim. Do kraja ove dvodnevne obuke polaznici će biti u mogućnosti da implementiraju odgovarajuće bezbednosne mere prikladne za datu mrežu i uređaje, te da ovladaju praktičnim veštinama.

MTCWE

MikroTik Certified Wireless Engineer trening usmeren je ka postavljanju i upravljanju bežičnim mrežama putem MikroTik uređaja. Kurs obuhvata osnove postavljanja bežičnih mreža na MikroTik uređajima, upoznaje vas s velikom količinom postavki na bežičnim mrežama, o upravljanju klijentima na bežičnoj mreži, o sigurnosti bežične mreže itd.

Isto tako, polaznici će biti upoznati s MikroTik proprietary NV2 protokolom.

Uslov za pohađanje svih naprednih treninga je posedovanje MTCNA sertifikata.