Ovog maja MTCNA i MTCTCE treninzi

MTCNA trening srbija

Od 20. do 24. maja održaće se dva nova MikroTik treninga – jedan iz osnovnog a jedan iz naprednog portfolia. Pružamo vam priliku da postanete MTCNA i MTCTCE inženjer i steknete sertifikate priznate u celom svetu.

Novi termini, nove prijave! Ovog maja organizujemo dva nova treninga. Trodnevni MTCNA trening traje od 20. do 22. maja i reč je o osnovnoj sertifikaciji koja je uslov za pohađanje viših nivoa. Nakon toga, 23. i 24. maja polaznici će imati priliku da pohađaju i napredni MTCTCE trening.

Treninge organizujemo u malim grupama, zbog čega je broj mesta ograničen. Za firme s više polaznika obezbeđujemo dodatni POPUST.

MTCNA

MikroTik Certified Network Associate je prva IT sertifikacija iz MikroTik portfolia. Na ovom treningu učimo vas osnovama RouterOS-a, kao i nekim naprednim opcijama, uključujući i veliki broj praktičnih primera koji će vam pomoći da savladate trening u što kraćem vremenu.

Do kraja ovog treninga bićete upoznati sa RouterOS softverom i RouterBOARD proizvodima. Takođe, bićete u mogućnosti da povežete klijente na internet koristeći RouterOS proizvode. Bićete u stanju da konfigurišete, održavate, radite osnovne provere na MikroTik ruteru, kao i da pružate osnovne servise za klijente.

Više detalja i raspored predavanja, kao i način prijave, saznajte klikom na donji link:

MTCNA trening u maju

MTCTCE

Trening MiktoTik Certified Traffic Control Engineer vam pruža znanja za upravljanje i kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama putem MikroTik Router OS operativnog sistema. Nakon završetka, polaznici stiču znanja pomoću kojih će biti u mogućnosti da planiraju, implementiraju i uređuju konfiguracije za kontrolu protoka na kompjuterskim mrežama putem MikroTik Router OS operativnog sistema.

O ovoj sertifikaciji saznajte više na donjem linku:

MTCTCE trening u maju